Velbekomme og god weekend.

(Bemærk - opskriften er til 1 person)
½ lille bundt estragon
Salt
Peber
1 tsk. olivenolie
Saften af ¼ citron
125 g laksesteak (med ben)
250 g savojkål
Tilbehør: 50 g brune ris og 20 g rucola
Tilberedning
Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.
2 kommentarer:
Der ser sørme lækkert ud, jeg har faktisk lige købt en potte estragon...eller er det rosmarin , nå men det ser nemt og lækkert ud. God w
Noget grønt har du købt :-)det er da i den rigtig genre :-) Rigtig w-e til dig. kh fra Maria
Send en kommentar