Inspireret af denne blogs faste redaktør fandt jeg en opskrift på æblechips. Som Maria skrev til mig er det nemt og resultatet er rigtigt lækkert.
Og så er det jo altså sundt.
2 æbler og 2 spk rørsukker Stik kernehuset ud. Skær æblerne i super tynde skiver - meget tynde! Læg de super tynde skiver af æble på tørt bagepapir og drys med en anelse sukker. (Man kan evt. bruge kanel i stedet for - eller sammen med - sukkeret) Bag æbleskiverne i ovnen ved 110-120 C ca. 2 timer til de bliver tørre og helt sprøde. (hvis du har en ny og meget tæt ovn, må du lige sætte en tændstik i klemme i ovndøren, sådan at damp/ kondens kan komme ud). Varmluftovne er bedst, en alm. ovn kan bruges, dog kan der blive behov for lidt længere tørring. |
1 kommentar:
Stort hit hjemme hos os:-) man kan slet ikke lave for mange!
Send en kommentar