fredag den 28. maj 2010

Weekend-laks?

Inspiration til aftensmaden - det kan vi vist altid have brug for. Her en sund en af slagsen - og hvis solen skulle titte frem så smid da lige fisken på grillen :-)

Velbekomme og god weekend. Laksesteak med estragon og citron
(Bemærk - opskriften er til 1 person)

½ lille bundt estragon
Salt
Peber
1 tsk. olivenolie
Saften af ¼ citron
125 g laksesteak (med ben)
250 g savojkål

Tilbehør: 50 g brune ris og 20 g rucola

Tilberedning
Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Der ser sørme lækkert ud, jeg har faktisk lige købt en potte estragon...eller er det rosmarin , nå men det ser nemt og lækkert ud. God w

Maria sagde ...

Noget grønt har du købt :-)det er da i den rigtig genre :-) Rigtig w-e til dig. kh fra Maria