Det smager af uld og er alt for fedt, lyder to af de hyppigste fordomme om lammekød.
Påstandene holder dog ikke stik, hvis du vælger det afpudsede kød, som ikke kun er yderst smagfuldt, men også rigt på sunde næringsstoffer, der bygger dig op efter hård træning og får fedtet til at smelte af din krop.
Sunde fakta
Magert lammekød besidder en stribe kvaliteter, der gør det til en værdifuld spise:
Masser af proteiner, der mætter fremragende og skruer op for din forbrænding.
Et fedtindhold, der er helt nede på niveau med kyllingekød.
Jern nok, til at en enkelt portion dækker 30 pct. af dit dagsbehov. Jern er bl.a. vigtigt for kroppens produktion af røde blodlegemer.
En god portion af B-vitaminet niacin, der blandt andet er en central brik i kroppens stofskifteprocesser
Så hvad med at spise lidt lam til påske?
Rigtig god påske til jer alle
Ingen kommentarer:
Send en kommentar