Der er græskar alle vegne for snart er det jo halloween. De skal udhules og skæres til skræmmende grimasser. Og når du så alligevel står der og har græskarkød til op over albuerne - hvorfor så ikke bruge det til en dejlige vintersuppe? Det er ganske nemt at gå til og den smager skønt med hjemmebagt brød til.
Nu skal du så bruge din stavblender - ja, jeg elsker min
stavblender ;-) - blend forsigtigt suppen jævn. Monter med fløden. Smag til med salt, peber og citronsaft til sidst.
Bon appetit og god weekend :-)
2 løg
2 hvidløg
1 rød chili
1 knold ingefær på størrelse med en lille hånd
Ca. 1 l. hønsebouillon
Ca. 1 kg. græskar'kød'
lidt citronsaft
lidt fløde
salt og peber
Sådan gør du:
Løg, hvidløg, chili og ingefær hækkes og svitses forsigtigt i lidt olivenolie. Græskarkødet hakkes i tern og svitses med. Hæld din hønsebouillon over men kun så den lige akkurat dækker græskarkødet. Lad suppen simrer i ca. 15 minutter - det skal blive mørt.Nu skal du så bruge din stavblender - ja, jeg elsker min
stavblender ;-) - blend forsigtigt suppen jævn. Monter med fløden. Smag til med salt, peber og citronsaft til sidst.
Bon appetit og god weekend :-)
2 kommentarer:
Det må så blive en "foooood-professor"! - jeg blir snart nødt til at ønske mig en stavblender!
den kan du jo sagtens bruge - den er bare svær at have med på ferie ;-)
Send en kommentar