GRØN PAPAJASALAT MED OKSEKØD
1 person
50 g oksefilet
2 tsk. fivespicekrydderi
Koriander
Mynte
1 spsk. fiskesovs
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
¼ spsk. chilisovs
1 rød chili
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
300 g grøn papaja el. umoden mango
50 g gulerod
10 g peanuts
50 g oksefilet
2 tsk. fivespicekrydderi
Koriander
Mynte
1 spsk. fiskesovs
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
¼ spsk. chilisovs
1 rød chili
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
300 g grøn papaja el. umoden mango
50 g gulerod
10 g peanuts
Tilberedning
Grillsteg oksefilet, skær i tynde strimler, og vend i fivespicekrydderi. Lad kødet stå i 10 min. Skyl koriander og mynte, og pluk i mindre stykker. Bland fiskesovs med eddike, sukker og chilisovs, og smag til med udkernet og hakket chili, finthakket hvidløg, hakket skalotteløg og evt. limesaft. Skær grøn papaja i strimler, skræl og riv gulerod, og bland det i marinaden sammen med halvdelen af krydderurterne. Brug evt. en udkernet agurk eller umoden mango i stedet for papaja. Læg kødet over, og drys med grofthakket peanuts og resten af krydderurterne.
(Kilde: iform.dk)
Grillsteg oksefilet, skær i tynde strimler, og vend i fivespicekrydderi. Lad kødet stå i 10 min. Skyl koriander og mynte, og pluk i mindre stykker. Bland fiskesovs med eddike, sukker og chilisovs, og smag til med udkernet og hakket chili, finthakket hvidløg, hakket skalotteløg og evt. limesaft. Skær grøn papaja i strimler, skræl og riv gulerod, og bland det i marinaden sammen med halvdelen af krydderurterne. Brug evt. en udkernet agurk eller umoden mango i stedet for papaja. Læg kødet over, og drys med grofthakket peanuts og resten af krydderurterne.
(Kilde: iform.dk)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar